Zoeken
 • Liedjeswedstrijd met Sanne Hans

  Welk liedje moet op onze nieuwe cd komen? Klik op 'Lees meer' om te stemmen op jouw favoriet!
 • Stem op jouw favoriete liedje!

  Stem op jouw favoriete liedje door op het liedje te klikken en een sterretje te geven. Klik daarna onder aan de pagina op de knop 'stem' om te stemmen! Wil je de liedjes eerst nog een keer beluisteren? Bekijk dan eerst de video. 

  Je kan stemmen t/m 29 maart stemmen. Ook onze vakjury zal in deze periode de liedjes beluisteren. Op 1 april (geen grap!) maken we bekend welk liedje er heeft gewonnen. Dit liedje komt op cd 40 van Kinderen voor Kinderen én de winnende klas mag naar onze grote show samen met Sanne Hans!

  Ruim honderd inzendingen

  Voor onze Liedjeswedstrijd hebben we ruim honderd inzendingen gekregen van verschillende klassen uit heel Nederland. Van al deze inzendingen heeft onze vakjury de drie meest originele songteksten geselecteerd. Sanne Hans is langs de drie klassen geweest om de songteksten uit te werken tot een echt liedje.

  Een liedje schrijf je zo

  Terwijl de Liedjeswedstrijd in volle gang is kun je nog steeds samen met je klas een liedje schrijven. Zonder wedstrijd, gewoon omdat het leuk is! Hoe schrijf je een liedje? Wij gaan het je stap voor stap leren met ons gratis werkboekje voor in de klas 'Een liedje schrijf je zo!'. Lees hier  verder voor meer informatie.

Meer video's

Playlists