Zoeken
 • Uitslag liedjeswedstrijd!

  De uitslag van de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen is bekend! Het liedje ‘Stiekem snoepen’ van groep 6 van basisschool Het Startblok in Harderwijk is de grote winnaar!
 • De uitslag van de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen is bekend! Het liedje ‘Stiekem snoepen’ van groep 6 van basisschool Het Startblok in Harderwijk is de grote winnaar! Zij hebben de meeste stemmen gekregen en zijn ook de favoriet van de vakjury. Het liedje ‘Stiekem snoepen’ komt op cd 40 van Kinderen voor Kinderen en de winnende klas mag naar de grote show samen met Sanne Hans!

  Ruim honderd inzendingen

  Voor onze liedjeswedstrijd hebben we ruim honderd inzendingen gekregen van verschillende klassen uit heel Nederland. Van al deze inzendingen heeft onze vakjury de drie meest originele songteksten geselecteerd. Sanne Hans is langs de drie klassen geweest om de songteksten uit te werken tot een echt liedje. Vervolgens kon je via de site stemmen op je favoriete liedje. Ook onze vakjury heeft in deze periode de liedjes beluisterd. Op 1 april is bekendgemaakt welk liedje op cd 40 van Kinderen voor Kinderen komt én welke klas naar onze grote show mag samen met Sanne Hans!

  Een liedje schrijf je zo

  Je kunt nog steeds samen met je klas een liedje schrijven! Zonder wedstrijd, gewoon omdat het leuk is! Klik hier voor meer informatie.

Promo's

Playlists