• Raar maar waar (Dansinstructie)

  Klik voor de videoclip, lesbrief en meer!
 • Raar maar waar is de titel van onze nieuwe hit én het thema van de Kinderboekenweek. Dat betekent: alles wat met natuur, wetenschap en techniek te maken heeft. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Kijk snel hieronder!

  Dans je mee?
  Op deze pagina vind de videoclip, de dansinstructie, de lesbrief, de songtekst, een karaokeclip en binnenkort ook de bladmuziek.

  Win een meet & greet
  Daarnaast hebben we 6 leuke en spannende proefjes bedacht en gefilmd die je thuis of in de klas kan nadoen. Daarmee kun je zelfs een meet & greet met het Koor winnen! Lees hieronder hoe het werkt.

  Elke week op tv
  Vanaf 29 augustus iedere zaterdagochtend om 10.00 uur bij Zapp: Kinderen voor Kinderen Raar maar waar! Een nieuw programma met veel muziek, leuke proefjes en een uniek kijkje achter de schermen. Kijken dus!

   

  Videoclip

   

  Lesbrief

  Download de Raar maar waar-lesbrief voor docenten. Hierin wordt de choreografie van onderstaande video stap voor stap uitgelegd. 

   

  Proefjes die je zelf kan doen

  Doe deze proefjes met je klas of met vrienden en maak er een video van. Stuur ons via mail die video naar (een YouTube link, bijlage of WeTransfer). Elke week (van 1-9 tot 18-10) geven we een Kinderen voor Kinderen Schoolpakket weg. En het allerleukste filmpje wordt beloond met een meet & greet met het Kinderen voor Kinderen Koor!

  Wolken   IJs   Luchtballon

  Kompas   Raket   Hovercraft

   

   

  Karaoke-clip & songtekst

  Meezingen? Download hier de songtekst van Raar maar waar en zing mee met de Karaoke-video:

   

  Achter de schermen

  Deel 1: Gevaarlijke proefjes?!

  Deel 2: Op de maan?!

   

  Bladmuziek

  Speel je een instrument? Download hier de de bladmuziek van Raar maar waar en speel mee! Op onze Info-pagina vind je nog veel meer bladmuziek.