Zoeken
nieuwsbrief.jpg

Nieuwsbrief

Hoe moet ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?
Onderaan deze pagina vind je een tekstvak waarin je je kan aanmelden. Je krijgt een mailtje van BNNVARA met een bevestigingslink waarop je nog moet klikken. 

Waarom zou ik me aanmelden?
Omdat je dan iedere maand de Kinderen voor Kinderen-nieuwsbrief krijgt met het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de auidities, exclusieve winacties en previews.

Waarom krijg ik geen nieuwsbrief?

In 2018 hebben we te kampen gehad met een technische storing waardoor de nieuwsbrief enige tijd niet is verstuurd. Inmiddels is dit opgelost en zou je de nieuwsbrief weer moeten ontvangen.

Gaat er iets niet goed? Wellicht is er bij de inschrijving iets mis gegaan. Mogelijk heb je niet op de link in het bevestigingmailtje geklikt, of je hebt het bevestigingsmailtje niet ontvangen omdat je een verkeerd e-mailadres ingevuld. Oplossing: zoek het bevestigingsmailtje op of probeer je nogmaals aan te melden onderdaan deze pagina. Een mogelijke oorzaak kan ook zijn dat je mailbox vol is of er een technische storing is bij je mailprovider.

Kan ik mijn e-mailadres veranderen?
Ja, dat kan. Log in op je BNNVARA-account via de zwarte balk bovenaan deze site en pas je gegevens aan.

Hoe kan ik mij afmelden van de nieuwsbrief?
Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waar je op kunt klikken om je af te melden. Je kunt je ook afmelden door in te loggen op je BNNVARA-account een aan te geven welke nieuwsbrief je niet meer wil ontvangen.

Het laatste nieuws!