Nieuwsbrief

nieuwsbrief.jpg

Hoe moet ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?
Klik hier om een scherm te openen waarin je je kan aanmelden. Je krijgt een mailtje met een bevestigingslink waarop je nog moet klikken. 

Waarom zou ik me aanmelden?
Omdat je dan elke twee weken de Kinderen voor Kinderen-nieuwsbrief krijgt, het laatste nieuws over het Koor en exclusieve prijsvragen!

Waarom krijg ik geen nieuwsbrief?

Waarschijnlijk is er bij de inschrijving iets mis gegaan. Mogelijk heb je niet op de link in het bevestigingmailtje geklikt, of je hebt het bevestigingsmailtje niet ontvangen, omdat je een verkeerd e-mailadres ingevuld. Oplossing: zoek het bevestingsmailtje op of probeer je nogmaals aan te melden.

Ik kan de nieuwsbrief niet lezen, plaatjes doen het niet, links doen het niet?
Er kunnen veel verschillende dingen aan de hand zijn. Stuur de nieuwsbrief die je hebt ontvangen door naar redactie@vara.nl, zodat we kunnen zien wat er aan de hand is.

Kan ik mijn e-mailadres veranderen?
Ja, dat kan. Je e-mailadres veranderen kan via een nieuwsbrief zelf. Onderaan iedere nieuwsbrief staat een link naar een pagina, waar je zelf je e-mailadres kan veranderen.

Hoe kan ik mij afmelden van de nieuwsbrief?
Afmelden kan alleen via een nieuwsbrief zelf. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waar je op kunt klikken om je af te melden.

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws!