Zoeken

Audities, Koor en liedjes

Audities

Wanneer zijn er audities voor het Koor?
Zondag 11 en zondag 18 november 2018 zijn de audities voor Koor 40 (2019). Je kunt je vanaf maandag 17 september om 14:00 uur hier aanmelden.

Hoe oud moet ik zijn om auditie te doen voor het koor?
Als je 7 jaar of ouder bent maar nog niet in groep 8 zit, kun je auditie doen voor het koor.

Moet je veel ervaring hebben om audities te doen?
Dat hoeft niet, maar we zoeken echt TOP-talent. Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen kost veel tijd en energie en het niveau is enorm hoog.

Zoeken jullie ook danskinderen?
Als je auditie wil doen moet je héél goed kunnen zingen en aanleg hebben om te leren dansen. Onze dansers zijn leerlingen van Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam.

 

Koor

Wie zitten er in het Koor?
Het Koor stelt zich op deze pagina aan je voor! Ieder jaar wisselt het Koor van samenstelling. Het Koor bestaat uit zangkinderen en danskinderen, in totaal rond de 35. Bij optredens zie je soms meer, soms minder kinderen. In de videoclips zie je ze allemaal. In het cd-boekje vind je wie precies de solo's per liedje zingt. Bij optredens kan dat weer wisselen.

Hoe vaak en waar repeteert het Koor?
Er zijn iedere zondag zang- en dansrepetities in Amsterdam. Soms zijn er extra repetities op woensdag en zaterdag. Zingen bij Kinderen voor Kinderen is dus niet te combineren met een sport op hoog niveau of een rol in andere professionele muziek- of theaterproductie.

Waar en wanneer treedt het Kinderen voor Kinderen Koor op?
Daarvoor moet je onze website in de gaten houden. De optredens staat in de agenda. In oktober is er ieder jaar een grote show, daarnaast zijn er promotionele optredens op bijvoorbeeld de Koningsspelen in april en in het voorjaar de Doe-middag. In de kerstvakantie geven we een Kerstvakantieconcert.

 

Liedjes

Waar vind ik karaokeversies van de liedjes?
Je kunt de versies zonder zang vinden op de Songfestival cd's en op de jaarlijkse cd's vanaf deel 26. Losse liedjes kun je downloaden via iTunes. Op YouTube maken we sinds een aantal jaar karaokeclips.

Ik heb een liedje geschreven! Kan ik het opsturen?
Graag! We zijn altijd op zoek naar nieuwe liedjes. Je kunt de tekst en opname opsturen via de mail. Een groot bestand kun je het beste via WeTransfer sturen. Vergeet niet je naam en contactgegevens en de songtekst in de mail te zetten.

Waar kan ik t-shirts, cd's, dvd's en andere merchandise van Kinderen voor Kinderen kopen?
De cd's en dvd's van het Kinderen voor Kinderen-koor zijn te koop in onze shop. Je kunt de meeste cd's en dvd's ook krijgen in cd-winkels of (digitaal) via webshops.

 

Mijn vraag staat er niet bij!
Stuur ons een mailtje via het contactformulier.

Het laatste nieuws!