Zoeken
 • KinderenvoorKinderenaudities2018

  Audities Kinderen voor Kinderen

  UPDATE 8 oktober: je kunt je op dit moment niet meer aanmelden voor de audities. Iedereen die zich op tijd heeft aangemeld vóór 9 oktober heeft een uitnodiging ontvangen.

   

  Kun jij fantastisch zingen en zie je jezelf al staan op het podium met Kinderen voor Kinderen? Meld je dan nu aan voor de audities voor Koor 40. Auditie doen kan alleen als je op de auditiedag 11 november 2018 zeven jaar of ouder bent, in Nederland woont en nog niet in groep 8 zit. En je moet natuurlijk ook heel goed kunnen zingen!

  Aanmelden
  Lees onderstaande informatie héél goed door, samen met je ouders/verzorgers en vul dan samen het formulier onderaan deze pagina in. We verwachten héél veel aanmeldingen dus we kunnen niet garanderen dat je na je aanmelding ook een uitnodiging krijgt. Aanmelden kan alleen via het formulier en NIET via mail.

  Aangemeld, en nu?
  Na het verzenden van het formulier krijg je een bevestiging van je aanmelding via de mail met als afzender 'Kinderen voor Kinderen’. Je gegevens zijn dan bij ons binnen. In de week van 15 oktober laten wij jou weten of je auditie mag komen doen en ontvang je aanvullende informatie, zoals welke liedjes je goed moet kennen. Vervolgens heb je nog circa 3 weken de tijd om jouw auditie voor te bereiden. De audities worden georganiseerd op zondag 11 november en zondag 18 november. Hou beide dagen van 9.00 tot 19.00 uur vrij in je agenda.

  Afmelden?
  Ben je toch verhinderd of twijfel je over jouw aanmelding? Laat het ons weten en stuur ons een mail.

  Strenge selectie
  Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Het Koor repeteert iedere zondag in Amsterdam en soms extra voor belangrijke optredens. We treden circa 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theater-producties.

  We krijgen ieder jaar duizenden aanmeldingen binnen. Alleen de allerbeste 10-12 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het Koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Wij zoeken enkel toptalenten! Naast zangtalent en aanleg voor dansen, let de jury ook op de samenstelling van de groep.

  Vragen?
  Lees alle informatie hierboven goed door. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussen staan stuur ons dan een mail naar kinderenvoorkinderenaudities@bnnvara.nl. We krijgen veel mailtjes en kunnen niet altijd direct antwoorden. Let op: aanmelden kan alleen via het formulier en NIET per mail.