Zoeken
 • kvkconcert

  Kom naar een optreden van Kinderen voor Kinderen!

  Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit en daarom is het soms lastig om op tijd aan kaartjes te komen voor de concerten en tv-opnames. Wanneer zijn die optredens? Wanneer begint de kaartverkoop? En hoe kom je aan tickets? We leggen het hier zo goed mogelijk uit.

  Let op: koop altijd alleen tickets via de sites waar wij zelf naar verwijzen en betaal nooit meer dan de prijs die wij op onze site communiceren. Op de de site van Weet waar je koopt vind je een overzicht van betrouwbare verkoopadressen.

  Kinderen voor Kinderen geeft ieder jaar een aantal optredens:

  8 en 15 april

  Open Deur Dagen (uitverkocht)
  Unieke kans voor de fans: een kijkje achter de schermen bij Kinderen voor Kinderen! Heb jij altijd al mee willen doen met een repetitie van Kinderen voor Kinderen? Op zondag 8 april en zondag 15 april openen we onze deuren bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam waar het Koor wekelijks repeteert. Je zingt en danst mee met het Koor en bovendien kun je op het Okido Podium jouw talent laten zien. Info vind je hier. 

  Voorjaar

  De Doe-middag vindt dit jaar niet plaats. Volgend jaar komen de theateroptredens in een nieuwe vorm terug.

  Mei

  Zapp Your Planet
  Het optreden op Zapp Your Planet gaat in 2018 niet door. 

  26 en 27 oktober

  Live in Concert (uitverkocht)
  In oktober nemen we traditiegetrouw onze liveshow voor de jaarlijkse tv-uitzending op. Tijdens dit optreden hoor je alle nieuwe liedjes van cd 39. Live in Concert 2018 vindt plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 26 en 27 oktober 2018 (vier shows). De kaarten zijn uitverkocht. Koop geen kaarten via andere adressen dan via het theater en pas op met ticketverkoop via Marktplaats!

  3 en 4  januari 2019 (Kerstvakantie)

  Kerstvakantieconcert
  In de kerstvakantie geven jaarlijks onze Kerstvakantieconcerten in AFAS Live, Amsterdam. We treden hier op met de hits van afgelopen jaar en enkele klassiekers. De data voor de komende  Kerstvakantieconcerten zijn: 3 en 4 januari. De voorverkoop begint op 7 juli 2018 via de site van Ticketmaster. 

  Mei 2019

  Fandagen
  In 2019 introduceren we iets nieuws in het theater: Kinderen voor Kinderen fandagen. Op 26 mei in Rotterdam en op 30 mei in Apeldoorn. Op 7 januari 2019 start de kaartverkoop, uitsluitend via de sites van de theaters.

  Extra optredens

  Soms geeft Kinderen voor Kinderen extra (vaak korte) optredens buiten de reguliere shows en voor publiek toegankelijke tv-opnames. Deze zijn meestal gratis te bezoeken. De data en locaties hiervoor maken we meestal ruim van te voren bekend via de website en Facebook.