Zoeken
 • paktuit

  Kinderen voor Kinderen pakt uit zaterdag op tv

  Vanaf zaterdag 24 februari kun je weer kijken naar een nieuw seizoen Kinderen voor Kinderen pakt uit! Acht weken lang, elke zaterdag om 10.00 uur bij Zapp. Kijk hier alle afleveringen terug.
   
  In de 8-delige serie Kinderen voor Kinderen pakt uit staat elke aflevering een liedje van de laatste Kinderen voor Kinderen-cd Gruwelijk eng centraal. Twee reporters uit het Koor gaan op bezoek bij een bekende Nederlander en daarna vragen ze de bekende Nederlander om mee te zingen en te dansen in een nieuwe clip. Lex Uiting presenteert natuurlijk ook dit vijfde seizoen van Kinderen voor Kinderen pakt uit.
   
  Stamppot maken met Gio
  In de eerste aflevering op 24 februari gaan Jayda en Amit langs bij YouTuber Gio. Samen zingen ze het lied Hollandse pot 2.0 en gaan met zijn familie de challenge aan wie de lekkerste stamppot kan maken.
   
  24 februari: YouTuber Gio
  3 maart: zangeres Maan
  10 maart: presentator Klaas van der Eerden
  17 maart: musicalster Janouk Kelderman
  24 maart: astronaut André Kuipers
  31 maart: actrice Bente Fokkens
  7 april: presentator Lucas van de Meerendonk
  14 april: musicalster en nieuwe presentator Anne Appelo
   
  Nieuwe presentator Anne
  De laatste aflevering op 14 april is met Anne Appelo. Anne is bekend van onder andere de musical The Lion King en ze gaat komend seizoen samen met Lex Uiting de tv-uitzendingen en concerten van Kinderen voor Kinderen presenteren.