Nieuws

 • Aanmelding audities gesloten!

  audities2016

  UPDATE: We hebben ongelofelijk veel aanmeldingen ontvangen en we zitten vol! Je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst. Mochten er afmeldingen komen, krijg je een uitnodiging. Opnieuw aanmelden is NIET nodig! Heb je je aangemeld maar ben je toch verhinderd? Laat het ons weten! 

  ---

  Kun jij fantastisch zingen en zie je jezelf al staan op het podium met Kinderen voor Kinderen? Meld je dan nu aan voor de audities voor Koor 39 (2018). Auditie doen kan alleen als je op de auditiedag 28 januari 2018 zeven jaar of ouder bent, in Nederland woont en nog niet in groep 8 zit. En je moet natuurlijk ook heel goed kunnen zingen!

  Aanmelden
  Lees onderstaande info héél goed door, samen met je ouders/verzorgers en vul dan het formulier in. We verwachten héél veel aanmeldingen dus we kunnen niet garanderen dat je na je aanmelding ook een uitnodiging krijgt.

  Aangemeld, en nu?
  Na het verzenden van het formulier krijg je een kopie van je aanmelding via mail met als afzender 'Google Formulieren'. Je gegevens zijn dan bij ons binnen. We streven er naar om iedereen vóór 15 januari een mail met meer informatie te sturen. Daarin staat of je mag komen en waar de audities plaatsvinden. 

  Afmelden?
  Ben je toch verhinderd? Laat het ons weten! Dan kunnen we iemand anders uitnodigen.

  Voorbereiden
  Hou zondag 28 januari en zondag 4 februari alvast de hele dag vrij. Zorg dat je de liedjes Gruwelijk eng en Hier word ik gelukkig van goed kent. Oefenen voor de auditie kan via onze website en in de gratis Karaoke-app. Bekijk ook de vlog over de audities van vorig jaar voor een indruk.

  De auditie
  Op de auditiedag zing je samen met andere auditanten voor de jury. Je mag maximaal 1 begeleider meenemen (een volwassene). Je hoeft geen dans in te studeren. Auditie doen op een andere datum is niet mogelijk en je kunt niet later binnenkomen of eerder weg. De exacte tijden en het adres hoor je in de informatiemail. Je hoort op de dag zelf of je door bent naar de tweede ronde op zondagmiddag 4 februari. Na de tweede ronde kiest de jury 10-15 kinderen voor het nieuwe Koor.

  Strenge selectie
  Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Het Koor repeteert iedere zondag in Amsterdam en soms extra voor belangrijke optredens. We treden circa 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theater-producties. 

  We krijgen ieder jaar duizenden aanmeldingen binnen. Alleen de allerbeste 10-15 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het Koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Wij zoeken enkel toptalenten! Naast zangtalent en aanleg voor dansen, let de jury ook op de samenstelling van de groep (uitstraling, leeftijd en verhouding jongens-meisjes).

  Vragen? Lees alle info hierboven goed door of stuur ons een e-mail. We krijgen veel mailtjes en kunnen niet altijd direct antwoorden.

  Vlog
  Zo waren de audities afgelopen jaar: